5 καλύτερα χρώματα για τοίχους ξενοδοχείου

1. Χρώματα για τοίχους ξενοδοχείου: Λευκό

Η καθαρότητα του λευκού είναι αυτό που το κάνει τόσο στενά συνδεδεμένο με την τελειότητα. Το λευκό αναδεικνύει ακόμη και την πιο μικρή περιοχή βρωμιάς, επομένως οι χώροι που είναι διακοσμημένοι με αυτό το χρώμα απαιτούν τακτική συντήρηση – και για αυτόν τον λόγο, οι άνθρωποι συνδέουν το λευκό με την καθαριότητα. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για τον κλάδο της φιλοξενίας, καθώς ένα καθαρό δωμάτιο ξενοδοχείου συμβάλλει σημαντικά σε μια καλή κριτική πελατών.

2. Χρώματα για τοίχους ξενοδοχείου: Πλούσια κόκκινα και φθινοπωρινά πορτοκαλί Αντιπροσωπεύοντας την ενέργεια, το πάθος, τη φωτιά και την ευτυχία, τα κόκκινα και τα πορτοκαλί είναι η τέλεια επιλογή για κάθε ξενοδοχείο που αναζητά έναν τολμηρό χρωματικό συνδυασμό. Και χάρη στους βαθύτερους και πιο διακριτικούς φθινοπωρινούς τόνους, τα κόκκινα μπορούν να κρατήσουν άφθονο φυσικό αποτέλεσμα αντί να φαίνονται φανταχτερά – επιτρέποντάς τους να συμπληρώνουν τέλεια τα φυσικά φινιρίσματα και τα ξύλινα έπιπλα.

3. Χρώματα για τοίχους ξενοδοχείου: Μπλε αποχρώσεις

Τα παραδοσιακά τολμηρά μπλε αντιπροσωπεύουν τη δύναμη και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί αν σκεφτείτε πόση προσοχή απαιτεί το βαθύ μπλε κατά την επένδυση τοίχων. Για έναν αδιαμφισβήτητο σχεδιασμό δωματίου, προτείνουμε να επιλέξετε το πιο ανοιχτό μπλε το οποίο τυπικά συμβολίζει την εμπιστοσύνη και την ηρεμία.

4. Χρώματα για τοίχους ξενοδοχείου: Φυσικά πράσινα

Το πράσινο συμβολίζει την ανάπτυξη και την αρμονία της φύσης. Έτσι, για ξενοδοχεία-σπα που προσανατολίζονται στην υγεία και τη θεραπεία, η επιλογή των πράσινων αποχρώσεων μπορεί να φαίνεται σαν μια φυσική επιλογή. Το λαδί και το απαλό πράσινο είναι χρώματα ξεκούρασης για το ανθρώπινο μάτι και συμβαδίζουν με τα ξύλινα έπιπλα και το δάπεδο.

5. Χρώματα για τοίχους ξενοδοχείου: Τολμηρό μαύρο

Το μαύρο είναι το χρώμα της δύναμης. Η κομψότητα και το μυστήριο του απαιτούν προσοχή και μπορούν να προσφέρουν έντονη αντίθεση σε οποιοδήποτε χρώμα. Σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου το φυσικό φως μπορεί να είναι περιορισμένο, είναι συχνά συνετό να περιορίζετε τη χρήση του μαύρου στο ελάχιστο. Αντί να συνδυάζει το μαύρο με έντονες παλέτες κόκκινου ή πορτοκαλί, το μαύρο μπορεί να δημιουργήσει ένα μονόχρωμο σχέδιο και να δημιουργήσει μια απλή αλλά εκπληκτική ατμόσφαιρα στους κοινόχρηστους χώρους.

Χρώμα Ξύλου ULTRATRIM Πολυουρεθανική Pιπολίνη Νερού για Ξύλα και Μέταλλα – Σατινέ CS 587-Εgglezos.gr

Χρώμα Ξύλου ULTRATRIM Πολυουρεθανική Pιπολίνη Νερού για Ξύλα και Μέταλλα – Σατινέ CS 587

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies