Μοντέρνα Χρώματα για υπνοδωμάτιο: 2 βασικά ερωτήματα

Α. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ;

1. Μοντέρνα Χρώματα για υπνοδωμάτιο : Προσωπικό στυλ. Το καλύτερο χρώμα για μια κρεβατοκάμαρα θα εξαρτάται φυσικά στο δικό σας προσωπικό στυλ, αλλά υπάρχουν πρακτικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε, όπως το μέγεθος του δωματίου ή πόσο φυσικό φως μπαίνει μέσα στο δωμάτιο. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει τι είδους ατμόσφαιρα θέλετε να δημιουργήσετε καθώς θα καθορίσει επίσης το χρωματικό σχέδιο του υπνοδωματίου που θα επιλέξετε. Θέλετε ο χώρος να είναι φωτεινός και δροσερός ή άνετος και άνετος;

2. Μοντέρνα Χρώματα για υπνοδωμάτιο : Κανόνες. Απλώς ορισμένοι γενικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για τα χρώματα βαφής κρεβατοκάμαρας – εάν το δωμάτιό σας δεν έχει φυσικό φως, θέλετε να δημιουργήσετε ζεστασιά χρησιμοποιώντας ζεστά τονισμένα χρώματα. Σκεφτείτε ότι τα ροζ, πορτοκαλί, ζεστά λευκά, μπεζ και ακόμη και ανοιχτά, απαλά κίτρινα θα λειτουργούσαν καλά.

3. Μοντέρνα Χρώματα για υπνοδωμάτιο : Μέγεθος. Εάν το υπνοδωμάτιό σας βρίσκεται στη μικρότερη πλευρά, μπορείτε να το παίξετε με ασφάλεια πηγαίνοντας σε πολύ ουδέτερα, ανοιχτά χρώματα όπως τα έντονα λευκά, καθώς αυτά είναι τα πιο πιθανά να κάνουν το δωμάτιο μεγαλύτερο. Θα μπορούσατε επίσης να πάτε προς την αντίθετη κατεύθυνση και να χρησιμοποιήσετε πιο σκούρες αποχρώσεις όπως βαθύ μπλε, γκρι και μαύρο για να αγκαλιάσετε τις μικρές διαστάσεις.

Xρώμα Εσωτερικού Χώρου Βελουτέ DRN 34 Wonder-Tones-Εgglezos.gr

Xρώμα Εσωτερικού Χώρου Βελουτέ DRN 34 Wonder-Tones

Β. ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ:

1. Μοντέρνα Χρώματα για υπνοδωμάτιο : Γκρι. Το χρώμα που εξακολουθεί να παραμένει στην τάση στα υπνοδωμάτια και είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής απόχρωση είναι φυσικά το γκρι. Το γκρι θα είναι πάντα ένα σημαντικό ουδέτερο και δημοφιλές χρώμα τόσο για όσους κάνουν DIY όσο και για σχεδιαστές, όπως ήταν πάντα το λευκό. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια παρατηρούμει ανθρώπους να λαχταρούν το χρώμα στα σπίτια τους, κάτι που είναι μια άμεση απάντηση στο πόσο διάχυτος ήταν ο σκανδιναβικός μινιμαλισμός την προηγούμενη δεκαετία. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποφεύγουμε το γκρι, αλλά περισσότερο ότι αναζητούμε διαφορετικές εκδοχές του.

2. Μοντέρνα Χρώματα για υπνοδωμάτιο : Μπεζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πιο ζεστά γκρι και μπεζ αυξάνονται σε δημοτικότητα. Μαζί με το μπεζ, έχουμε δει επίσης άνοδο στα ροζ, τα φασκόμηλο πράσινα και τα πιο σκούρα χρώματα να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στα υπνοδωμάτια.

3. Μοντέρνα Χρώματα για υπνοδωμάτιο : Μπλε Άλλοι ειδικοί λένε ότι το μπλε είναι η απόχρωση για εσάς όταν διακοσμείτε τον χώρο ύπνου σας. Τα πιο σκούρα χρώματα αποτελούν ένα πολύ καλύτερο υπόβαθρο για πίνακες και έργα τέχνης από το λευκό, που έχουν ανακαλύψει οι γκαλερί τέχνης και τα μουσεία.

Οικολογικό Χρώμα Εσωτερικού Χώρου Mατ με Kεραμικά Σφαιρίδια DRP 31 Wonder-Pure-Εgglezos.gr

Οικολογικό Χρώμα Εσωτερικού Χώρου Mατ με Kεραμικά Σφαιρίδια DRP 31 Wonder-Pure

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies