Ψάχνεις ιδέες σε διχρωμίες χρώματα τοίχου Σαλονιού;

Έφτασε η ώρα που θέλεις να βάψεις το σπίτι σου; Ψάχνεις τα ιδανικά χρώματα για το σαλόνι σου; Δεν μπορείς να βρεις την κατάλληλη απόχρωση και τα κατάλληλα χρώματα για να το συνδυάσεις με τα έπιπλα που θέλεις ή ήδη έχεις; Σκέφτεσαι κάτι σε διχρωμίες χρώματα τοίχου σαλονιού; Διάβασε το άρθρο μας και πάρε μερικές συμβουλές από τους ειδικούς!

Τα τελευταία χρόνια επικρατεί το μίνιμαλ style στους εσωτερικούς χώρους. Βασικό χαρακτηριστικό αυτού του style; Οι απαλές και ελάχιστες εναλλαγές σε χρωματικούς τόνους δηλαδή οι μονοχρωμίες ή διχρωμίες χρώματα τοίχου σαλονιού, τα ελάχιστα έπιπλα, οι ανοιχτοί χώροι, ο φωτισμός και οι επίπεδες επιφάνειες.

Κύριος άξονας καθώς και λόγος που επιλέγονται οι διχρωμίες χρώματα τοίχου σαλονιού είναι η ηρεμία που θέλει να προσδώσει και να αποτυπώσει στον χώρο αυτό το design εσωτερικού χώρου.

Βασική παλέτα από την οποία επιλέγονται οι διχρωμίες χρώματα τοίχου σαλονιού είναι το άσπρο, το μπεζ και το μαύρο. Με αυτή την επιλογή δημιουργείται ένας «καμβάς» για να «ζωγραφίσεις» με τα έπιπλα και τον φωτισμό τον υπόλοιπο χώρο.

Επιλέγοντας, λοιπόν, διχρωμίες χρώματα τοίχου σαλονιού και ξεκινώντας με μια ουδέτερη βάση μπορείς να χτίσεις ένα κλασικό μινιμαλιστικό εσωτερικό χώρο, αφού δημιουργείται ένα ήσυχο και φρέσκο περιβάλλον το οποίο μπορεί να συμπληρώσεις εύκολα (έπιπλα, διακοσμητικά κλπ) με την παλέτα που εσύ θα διαλέξεις.

Στόχος είναι να επιτύχεις την απουσία ακαταστασίας και να αναδείξεις τη καθαρότητα και την οργάνωση.

Σλόγκαν του μινιμαλισμού είναι το “less is more” γι’ αυτό αγόρασε ευσυνείδητα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά χωρίς υπερβολές και βρίσκοντας ακριβώς την γωνιά που θα έχουν στο σαλόνι σου. Επιπλέον, δώσε προσοχή στο φωτισμο, αφού ο μινιμαλισμός επιβάλλει καθαρά λευκά χρώματα που θα αναδεικνύουν τους λευκούς τόνους στο σπίτι και στο σαλόνι σου. Τέλος, μην ξεχνάς να βάλεις τη δική σου πινελιά. Στόχος του εσωτερικού χώρου που θα δημιουργήσεις δεν είναι να φαντάζει άγριος και κρύος, αλλά ζεστός και γαλήνιος για την υπόλοιπη μέρα που θα περάσεις σ’ αυτόν. Ο μινιμαλισμός δεν απαγορεύει την επιλογή διακοσμητικών και επίπλων της αρεσκείας σου, αλλά σου δίνει κάποιες προδιαγραφές που θα βοηθήσουν στην επιτυχία αυτού του στυλ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies