Βερνίκι Εμποτισμού ξύλου

Ποιο είναι καλύτερο: Βερνίκι Εμποτισμού ξύλου ή Συντηρητικό (Εξωτερική χρήση) Το κατάλληλο προϊόν για το ξύλο σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη μακροζωία του ξύλου, ανεξάρτητα αν είναι ξύλινα παράθυρα, πόρτες ή ξύλινο κατάστρωμα. Μπορεί επίσης να κάνει σημαντική διαφορά στη μελλοντική συντήρηση και ένα λάθος ή κατώτερο προϊόν που χρησιμοποιείται ως βραχυπρόθεσμη εξοικονόμηση μπορεί να καταλήξει να κοστίζει πολύ περισσότερο μακροπρόθεσμα.

Υπάρχουν δύο βασικά προϊόντα για εξωτερική χρήση με πολλά διαφορετικά υποπροϊόντα κάτω από αυτά. Ωστόσο, το πιο βασικό είναι είτε το βερνίκι εμποτισμού ξύλου που τείνει να σχηματίζει μια επίστρωση πάνω από το ξύλο, είτε ένα συντηρητικό, το οποίο διεισδύει και θρέφει το ξύλο και βασικά κάθεται μέσα στο ξύλο.

Τα βερνίκια συχνά σχηματίζουν μια σκληρή προστατευτική επίστρωση που δεν μπορεί να συστέλλεται και να διαστέλλεται με τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και συχνά ραγίζει ή ξεφλουδίζει, γεγονός που καθιστά τη συντήρηση πιο δύσκολη και δαπανηρή. Τα συντηρητικά (συνήθως με βάση το λάδι) διεισδύουν στο ξύλο και παρόλο που συνήθως δεν σχηματίζουν σκληρή προστατευτική επίστρωση, θρέφουν το ξύλο και συχνά η συντήρηση είναι πολύ πιο εύκολη και οικονομικά αποδοτική από ό,τι με το βερνίκι.

Κατά κανόνα, τα συντηρητικά δεν πρέπει να επικαλύπτονται πάνω από βερνίκια και αντίστροφα, αλλά με τη σωστή προετοιμασία (συχνά απογυμνώνοντας το ξύλο), υπάρχουν εξαιρέσεις. Σε επόμενο άρθρο θα αναφερθώ λεπτομερέστερα στην αντιμετώπιση προβληματικών φυσικών ξύλινων επιφανειών.

Είναι προτιμότερο ένας καλής ποιότητας βερνίκι εμποτισμού ξύλου. Υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά από χρόνια εμπειρίας με όλα τα είδη φινιρίσματος ξυλείας, αυτό είναι ουσιαστικά που προσφέρει την καλύτερη εφαρμόσιμη λύση στις περισσότερες περιπτώσεις. ωστόσο υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις.

Με το βερνίκι εμποτισμού ξύλου μπορεί να υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν αποφασίσετε για ένα συγκεκριμένο προϊόν. Ως εκ τούτου, καλό είναι να κάνετε μια ενδελεχή επιθεώρηση και μια ενδελεχή συζήτηση με του ειδικούς και στη συνέχεια να διαλέξετε το πιο κατάλληλο προϊόν για την εφαρμογή.

Βαφή Εμποτισμού Ξύλων Νερού – Paramount 4131-Εgglezos.gr

Βαφή Εμποτισμού Ξύλων Νερού – Paramount 4131

Βαφή Εμποτισμού Ξύλων – Νερού CS 091 AQUA GUARD-Εgglezos.gr

Βαφή Εμποτισμού Ξύλων – Νερού CS 091 AQUA GUARD

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies