Ποια Ανοιχτά Χρώματα για Τοίχο Σαλονιού να Διαλέξω

Γιατί Γενικά Να Επιλέγω Ανοιχτά Χρώματα Τοίχου Σαλονιού?

Η ευεργετική επίδραση των ανοιχτών χρωμάτων όταν αυτά υπάρχουν στους προσωπικούς μας χώρους:
  1. Ηρεμία, συγκέντρωση σε στιγμές μελέτης, διαβάσματος και εργασίας
  2. Ζεστό και οικείο κλίμα, ειδικά όταν στο σαλόνι μου θέλω να χαλαρώσω με τους φίλους ή την οικογένειά μου.
  3. Απλότητα, κομψότητα και μινιμαλισμός στην αισθητική του χώρου του σαλονιού μου. 
  4. Ευελιξία στις επιλογές διακόσμησης καθώς τα ανοιχτά χρώματα είναι συνήθως ουδέτερα
  5. Και από μια πιο πρακτική σκοπιά, έχουμε το όφελος της ορατότητας. Οποιαδήποτε υγρασία, φούσκωμα ή σημάδι στον τοίχο γίνεται κατευθείαν ορατό όταν χρησιμοποιούμε ανοιχτά χρώματα τοίχου σαλονιού και έτσι μπορούμε έγκαιρα να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα.

Ποια Ανοιχτά Χρώματα Τοίχου Σαλονιού Να Προτιμήσεις για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα?

Μας είναι σχεδόν ξεκάθαρο πως τα ανοιχτά χρώματα για τον τοίχο του σαλονιού μας είναι σχεδόν η ιδανικότερη επιλογή για το βάψιμο του τοίχου. Πάμε να δούμε λοιπόν ποια από αυτά τα ανοιχτά χρώματα συγκεκριμένα είναι καλύτερα, με βάση τη διακόσμηση που έχω στο νου μου για το σπίτι μου.

1) Λευκό χρώμα: Το λευκό χρώμα δίνει μια απίστευτη κομψότητα στο χώρο σου, ενώ είναι ένα από τα χρώματα τοίχου σαλονιού που κάνουν το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος από ότι είναι. Πέρα από αυτό, είναι ένα χρώμα που, ειδικότερα τις ηλιόλουστες μέρες, θα κάνει το σπίτι σου να φαίνεται απίστευτα (!) φωτεινό!

2) Πράσινο Χρώμα: Το σαλόνι σου είναι ένας χώρος που απολαμβάνεις την ηρεμία σου μετά από την στρεσσοβόρα καθημερινότητα. Για αυτό το λόγο, ένα από τα καταπραϋντικά χρώματα τοίχου σαλονιού, όπως το πράσινο είναι ιδανικό για το σαλόνι. Από τα καλύτερα γήινα χρώματα, συμβολίζει την φρεσκάδα και την ανανέωση και διατίθεται σε άπειρες αποχρώσεις (συμπεριλαμβανομένων πολλών ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων) για να διαλέξεις.
3) Πορτοκαλί Χρώμα: Το πορτοκαλί χρώμα είναι εξαιρετική επιλογή όσον αφορά τα χρώματα τοίχου σαλονιού γιατί είναι ένα χρώμα που συμβολίζει τη συναναστροφή και την κοινωνικότητα. Εφόσον το σαλόνι είναι ένας τόπος συνάντησης μεταξύ φίλων, δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο ταιριαστή επιλογή.
4) Κίτρινο Χρώμα: Το κίτρινο θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο επιδραστικά χρώματα τοίχου σαλονιού που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις. Το κίτρινο χρώμα είναι ευεργετικό για την ψυχολογία σου γιατί τονώνει την αυτοεκτίμηση σου και την δημιουργικότητα σου.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies