4 κανόνες για τα χρώματα εξωτερικού χώρου

Κανένα έργο βελτίωσης σπιτιού δεν αναζωογονεί, ομορφαίνει και προστατεύει ένα σπίτι τόσο γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά όσο η εξωτερική βαφή. Μια νέα στρώση χρώματος μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς την εμφάνιση του σπιτιού
σας. Και ενώ το βάψιμο ενός σπιτιού με χρώματα εξωτερικού χώρου μπορεί να είναι μια μεγάλη δουλειά, είναι ένα έργο που μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια ή δύο εβδομάδες. 

Από την άλλη εάν δεν θέλετε να έχετε και άλλες έννοιες στο κεφάλι σας και ασχολήθει ένα συνεργείο Ελαιοχρωματιστών έχουμε να σας προτείνουμε το Loypochrom.gr.

1. Μην τσιγκουνεύεστε
τα υλικά

Το πράσινο είναι βέβαια το ιδανικό χρώμα για τους ανθρώπους που αγαπάνε τη φύση και το ψυχρό και χειμωνιάτικο λουκ για το σπίτι τους. Συχνά οι άνθρωπου που το διαλέγουν επηρεάζονται από το εξωτερικό τους περιβάλλον. Το πράσινο ταιράζει υπέροχα με το πέτρινο σπίτι.

2. Κάντε την Απαραίτητη
Προετοιμασία

Για να κολλήσουν καλά τα χρώματα εξωτερικού χώρου, πρέπει να εφαρμοστούν σε επιφάνεια καθαρή, στεγνή και να μην ξεφλουδίζει. Ανάλογα με την κατάσταση της υπάρχουσας επένδυσης και επένδυσης, αυτό σημαίνει συχνά σημαντικό ξύσιμο και τρίψιμο πριν μπορέσετε να βάψετε.

3. Χρησιμοποιήστε
τα σωστά εργαλεία

Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα, ρολό υψηλής ποιότητας και, για ορισμένα σπίτια, έναν ψεκαστήρα χωρίς αέρα που μπορείτε να νοικιάσετε στα περισσότερα κέντρα οικιακής βελτίωσης ή καταστήματα ενοικίασης εργαλείων. Ο ευκολότερος τρόπος για να
εφαρμόσετε τα χρώματα εξωτερικού χώρου σε επιφάνειες με υφή είναι να το ψεκάζετε με έναν ψεκαστήρα χωρίς αέρα και στη συνέχεια να το τυλίξετε με το χέρι με ρολό για να εξασφαλίσετε πρόσφυση.

4. Εφαρμόστε περισσότερες
από μία στρώσεις χρώματος

Ξεκινήστε με ένα υψηλής ποιότητας αλκυδικγια τη βασική σας στρώση εάν βάφετε πάνω από γυμνό ξύλο ή μέταλλο, το οποίο θα προσδιορίζεται στην ετικέτα της βαφής και θα σας βοηθήσει να μην αιμορραγεί το χρώμα. Σε ορισμένους αρέσει να βάψουν το αστάρι προς το τελικό χρώμα βαφής για να ελαχιστοποιήσουν την ανάγκη για δύο τελειωμένες στρώσεις χρώματος. Άλλοι προτιμούν να βάψουν το αστάρι με ένα χρώμα που κάνει αντίθεση, το οποίο θα τονίσει τυχόν σημεία που οι τελευταίες στρώσεις δεν έχουν καλύψει πλήρως.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies