3 συμβουλές για χρώματα εξωτερικού χώρου Vitex

Το βάψιμο ενός δωματίου μπορεί να είναι αγχωτικό, αλλά η διαδικασία του να επιλέξεις χρώματα εξωτερικού χώρου vitex για το σπίτι σου είναι εντελώς πιο τρομακτικό. Από όλες τις πτυχές —χρόνος, χρήμα και περιορισμένη παρουσία— πρόκειται για ένα μεγάλο έργο. Ευτυχώς, ορισμένα προσεκτικά μελετημένα βήματα μπορούν να σε βοηθήσουν να πλοηγηθείς με επιτυχία όσον αφορά τη συγκεκριμένη εργασία.

1.
Προσδιόρισε το στυλ που επικρατεί
στη γειτονιά του σπιτιού σου

Η γειτονιά στην οποία ζεις μπορεί εύκολα να λειτουργήσει ως σημείο εκκίνησης όταν επιλέγεις τα χρώματα εξωτερικού χώρου. Κοίταξε για παράδειγμα όταν ζεις σε μια περιοχή με ιστορικά σπίτια ή σε ένα νεότερο προάστιο με κάποια κυρίαρχα θέματα; Χρησιμοποίησε το στυλ της περιοχής σου ως ένα σημείο εκκίνησης για όταν διαλέγεις τα χρώματα εξωτερικού χώρου. Μια πληθωρική συλλογή από παστέλ μπορεί να μην ταιριάζει καλύτερα σε ένα σπίτι σε στυλ ράντσο, ενώ οι πολύ τολμηρές αποχρώσεις μπορεί να αισθάνονται ακατάλληλες για ένα νησιώτικο σπίτι.

Ενώ η παρατήρηση της γειτονιάς μπορεί να είναι μια χρήσιμη συμβουλή, θα θελήσεις επίσης να αξιολογήσεις και τους εσωτερικούς χώρους. Κοίταξε το εσωτερικό του σπιτιού σου για να δεις τι θα ταίριαζε με την επιλογή για χρώματα εξωτερικού χώρου. Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να κοιτάξεις και τα χρώματα εξωτερικού χώρου Vitex από τα εσωτερικά δωμάτια καθώς δεν θα θέλεις να συγκρουστεί το συνολικό αποτέλεσμα.

Ρούχα, παπούτσια, καναπέδες, χρώματα εξωτερικού χώρου για το σπίτι—όλα υπόκεινται στις ίδιες παροδικές τάσεις. Η διαφορά είναι ότι το να βρεις χρώματα εξωτερικού χώρου και να βάψεις το σπίτι σου είναι μια πολύ πιο χρονοβόρα και ακριβή διαδικασία από το να ψωνίσεις απλώς καινούργια παπούτσια. Ακριβώς όπως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται να βάψουν τα σπίτια τους καφέ αυτή τη στιγμή, επειδή αυτή η τάση έχει τελειώσει, μην κάνετε το ίδιο πράγμα με το γκρι. Μπορεί να σου αρέσει τώρα, αλλά μόλις τελειώσει η γκρι τάση, μπορεί να το μετανιώσεις αν δεν ανήκει στο στυλ σου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies