7 καλύτερα χρώματα εξωτερικού χώρου

Έχεις κουραστεί να κοιτάς τους εξωτερικούς τοίχους σπιτιών και να κυμαίνονται όλοι στα ίδια μουντά και συνηθισμένα χρώματα; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές από ένα απλό λευκό για το εξωτερικό χρώμα του σπιτιού μας. Το καθένα από τα διαφορετικά χρώματα εξωτερικού χώρου μπορεί να προσφέρει ένα πολύ διαφορετικό στυλ και μια φρέσκια εμφάνιση στην κατοικία μας. Το σημαντικό είναι να διαλέξουμε μια καλής ποιότητα βαφή που θα προστατεύσει τους τοίχους μας από απλές και καθημερινές φθορές. Το να διαλέξουμε τα σωστά χρώματα εξωτερικού χώρου είναι πολύ πιο σημαντικό από την επιλογή της εξώπορτας ή το τζάμι των παραθύρων. Είτε κάνεις μια απλή ανανέωση των ίδιων χρωμάτων είτε διαλέγεις καινούργια χρώματα είναι ένα σημαντικό βήμα για να ανανεώσεις την εμφάνιση και την ατμόσφαιρα ενός σπιτιού.

Ας δούμε λοιπόν 10 διαφορετικά χρώματα εξωτερικού χώρου που προσφέρουν διαφορετικό στυλ στο σπιτικό μας.

Χρώματα εξωτερικού χώρου - λευκό

Το λευκό είναι το αγαπημένο χρώμα που χρησιμοποιείται στους εξωτερικούς τοίχους ενός σπιτιού. Είναι ιδανικό για σπίτια με κήπο με γκαζόν η με αρκετό πράσινο στη μπροστινή αυλή τους.

Χρώματα εξωτερικού χώρου - κίτρινο

Το κίτρινο είναι το χρώμα της χαράς που προσθέτει ένα χαμόγελο σε όσους το αντικρίζουν. Είναι ιδανικό για εξωτερικούς χώρους που μπορεί να προσθέσει μια γλυκύτητα στο σπιτικό σου σε συνδυασμό με το ζεστό φως του ήλιου.

Χρώματα εξωτερικού χώρου - ναυτικό μπλε

Σπίτια με διαφορετικό ντεκόρ και σύνθεση ταιριάζουν με αυτό το χρώμα. Το ναυτικό μπλε είναι αρκετά κοντά στο στυλ με το γκρι καθώς δίνει έναν ουδέτερο τόνο στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σου αλλά ταυτόχρονα προσφέρει ένα πιο ενδιαφέρον στυλ.

Χρώματα εξωτερικού χώρου - καφέ

Το καφέ χρώμα προσφέρει ένα πιο ξύλινο σε στυλ καλύβας ένα με τη φύση σπίτι. Δίνει μια ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα και ταιριάζει σε σπίτια κοντά σε δάσος.

Χρώματα εξωτερικού χώρου - μαύρο

Ίσως το πιο ασυνήθιστο και τολμηρό χρώμα για το εξωτερικό του σπιτιού το μαύρο δίνει ένα πιο επίσημο και σοφιστικέ λουκ όταν διαλεχθεί και τοποθετηθεί με τη σωστή μέθοδο και τρόπο. Άμα μάλιστα προσθέσεις παράθυρα και πόρτες σε λευκό χρώμα δίνει ένα πολύ ενδιαφέρον και κομψό λουκ.

Χρώματα εξωτερικού χώρου - κόκκινο

Τα σπίτια σε χρώμα κόκκινο είναι σίγουρο ότι θα τραβάνε τα βλέμματα των γειτόνων αλλά και των περαστικών. Όπως και το μαύρο έτσι και το κόκκινο αποτελεί μια πολύ τολμηρή επιλογή δίνοντας όμως αυτή τη φορά ένα πιο ρετρό στυλ. Ένα τέτοιο χρώμα σίγουρα δίνει το αίσθημα και την αντανάκλαση μια υψηλής αυτοπεποίθεσης στον ιδιοκτήτη του. Αν πάμε για ένα πιο κεραμιδή χρώμα τότε μάλιστα έχουμε και ένα πιο παραδοσιακό τόνο στο σπιτικό μας.

Χρώματα εξωτερικού χώρου - πράσινο

Το πράσινο είναι βέβαια το ιδανικό χρώμα για τους ανθρώπους που αγαπάνε τη φύση και το ψυχρό και χειμωνιάτικο λουκ για το σπίτι τους. Συχνά οι άνθρωπου που το διαλέγουν επηρεάζονται από το εξωτερικό τους περιβάλλον. Το πράσινο ταιράζει υπέροχα με το πέτρινο σπίτι.

Σίγουρα όπως είναι προφανές δεν υπάρχει μια τέλεια επιλογή πασπαρτού. Είναι στο τι αρέσει στο καθένα μας σε συνδυασμό με το περιβάλλο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι μας. Το σημαντικό είναι να επιλέξει κανείς βαφή υχηλής ποιότητας που να ταιριάζει φυσικά με το υλικό των εξωτερικών τοίχων που έχει να δουλέψει!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies