Χρώματα Εξωτερικού Χώρου ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το εξωτερικό της ιδιοκτησίας σου? Μια αναβάθμιση στο χρώμα είναι σίγουρο πως ανεβάζει την αξία του κτιρίου και το αναβαθμίζει αισθητικά! Ας δούμε λοιπόν μερικούς κατάλληλους χρωματικούς συνδυασμούς και χρώματα εξωτερικού χώρου για τη μονοκατοικία σου.

1) Χρώματα Παστέλ

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το εξωτερικό της ιδιοκτησίας σου? Μια αναβάθμιση στο χρώμα είναι σίγουρο πως ανεβάζει την αξία του κτιρίου και το αναβαθμίζει αισθητικά! Ας δούμε λοιπόν μερικούς κατάλληλους χρωματικούς συνδυασμούς και χρώματα εξωτερικού χώρου για τη μονοκατοικία σου.

2) Σκούρα Χρώματα

Στην περίπτωση που η ιδιοκτησία σου έχει μεγάλες επιφάνειες από ξύλο επιβάλλεται να διαλέξεις σκούρα χρώματα εξωτερικού χώρου. Το κοντράστ μεταξύ ξύλου και σκούρων χρωμάτων θα δώσει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα που θα θαυμάζεις όποτε βλέπεις το νέο σου σπίτι.

3) Λευκά Χρώματα

Είναι αρκετά πιθανό η μονοκατοικία σου να έχει μαύρες πόρτες και παράθυρα. Λόγω αυτού του χρωματισμού είναι καλό να χρησιμοποιήσεις χρώματα εξωτερικού τοίχου σε λευκό χρωματισμό. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις μια πανέμορφη και πλήρη αντίθεση με τα πορτοπαράθυρα. Η απλότητα του συνδυασμού αυτού είναι και η γοητεία που έχει.

4) Πορτοκαλί ή κίτρινο χρώμα

Μια ασυνήθιστη επιλογή χρωμάτων είναι το πορτοκαλί η το κίτρινο για τους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου. Μπορείς να συνδυάσεις μοναδικά αυτά τα χρώματα εξωτερικού χώρου στην περίπτωση που οι κολώνες και τα πορτοπαράθυρα είναι σε άσπρο χρωματισμό. Ο συνδυασμός αυτός χρωμάτων δίνει ένα απαλό και νεανικό τόνο στη νέα σου κατοικία.

5) Συνδυασμός αποχρώσεων του γκρι

Σε περίπτωση που δεν θέλεις να πας σε χρώματα μεγάλων αντιθέσεων μπορείς να προχωρήσεις σε συνδυασμό 2 διαφορετικών αποχρώσεων του γκρι. Δηλαδή τα χρώματα του εξωτερικού χώρου να είναι μια απόχρωση του γκρι και τα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού ( πόρτες, παράθυρα, κολώνες) να είναι κάποια άλλη απόχρωση του γκρι. Αυτό σου δίνει ένα πιο safe τόνο αλλά πάντα καλόγουστο και φιλικό στο μάτι.

6) Συνδυασμός λευκού με γαλάζιο

Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός σε χρώματα εξωτερικού χώρου δίνει μια νησιώτικη πνοή στη μονοκατοικία σου. Μπορείς να βάψεις λευκό τον εξωτερικό τοίχο και τα υπόλοιπα μέρη της μονοκατοικίας με το υπέροχο γαλάζιο. Αυτός ο συνδυασμός δίνει ένα υπέροχο καλοκαιρινό τόνο στη κατοικία σου.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies