4 συμβουλές για όταν επιλέγετε χρώματα εξωτερικού χώρου

Ο πιο ζεστός καιρός μας κάνει να περνάμε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Και με τον ζεστό καιρό στο μυαλό όλων αυτή τη στιγμή, είναι καλό να διαλέξετε ανοιχτά χρώματα εξωτερικού χώρου για τους τοίχους σας καθώς μπορεί να βοηθήσει να δροσιστεί μια ιδιοκτησία.

Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο όταν πρόκειται για το εξωτερικό των σπιτιών μας και είναι ένας εύκολος τρόπος για να βελτιώσουμε την ελκυστικότητά τους, είτε προτιμάμε τις κλασικές λευκές και παστέλ αποχρώσεις στην μπροστινή πρόσοψη είτε πιο τολμηρά μεσογειακά φωτεινά
χρώματα που προσθέτουν χρώμα και ταιριάζουν με τον κήπο σας..

Είτε πρόκειται για το μπροστινό μέρος του ακινήτου σας είτε για τον τοίχο του κήπου σας που χρειάζεται λίγο ανανέωση, εάν αναρωτιέστε πώς να βάψετε έναν εξωτερικό τοίχο, απλώς ακολουθήστε καλά τις συμβουλές μας.

1.
Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι, ενώ τα πιο σκούρα χρώματα απορροφούν το φως και μεταφέρουν αυτή την ενέργεια στο σπίτι σας με τη μορφή θερμότητας, το λευκό χρώμα αντανακλά το φως, διατηρώντας το σπίτι σας δροσερό.

2.
Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι, ενώ τα πιο σκούρα χρώματα απορροφούν το φως και μεταφέρουν αυτή την ενέργεια στο σπίτι σας με τη μορφή θερμότητας, το λευκό χρώμα αντανακλά το φως, διατηρώντας το σπίτι σας δροσερό.

3.
Λάβετε υπόψη τις περιβάλλουσες ιδιότητες όταν επιλέγετε ένα χρώμα. Η διατήρηση του θέματος με τον υπόλοιπο δρόμο και τη γειτονιά είναι σημαντικό για να αποφύγετε ένα περίεργο σχέδιο και να δίνετε την εντύπωση ότι μπορείτε να έχετε ένα ομοιόμορφο συνολικό αποτέλεσμα. Παρατηρείστε αν ο δρόμος είναι πολύχρωμος, κλασικός, ανοιχτόχρωμος, σκοτεινός ή ποικίλος παλιός και νέος.

4.
Και όταν πρόκειται για τον κήπο, προσπαθήστε να σχεδιάσετε το εξωτερικό χρησιμοποιώντας μια συνεχή ροή χρωμάτων. Το χρώματα εξωτερικού χώρου μπορούν να λειτουργήσουν ως φόντο για πρασινάδα και τα λοιπά φυτά, με λεπτές και φωτεινές αποχρώσεις , ή μπορούν να είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης, προσθέτοντας ζεστασιά και ενέργεια όλο το χρόνο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies