Τι προσφέρουν τα σωστά χρώματα εσωτερικού χώρου στο υπνοδωμάτιό μας?

Το υπνοδωμάτιο σου είναι ο χώρος όπου κοιμάσαι, χαλαρώνεις και δεν θέλεις με τίποτα κάτι να χαλάσει την ηρεμία σου. Έχεις περάσει μια δύσκολη μέρα με τη δουλειά, τα διάφορα τρεξίματα της ημέρας και και θες να χαλαρώσεις στο υπνοδωμάτιο σου. Αυτό θα στο εξασφαλίσουν μόνο ποιοτικά χρώματα εσωτερικού χώρου. Εννοείται την επιλογή στα χρώματα εσωτερικού χώρου στο υπνοδωμάτιο σου θα την κάνεις εσύ με βάση το προσωπικό σου γούστο. Τα χρώματα που θα διαλέξεις αντικατοπτρίζουν το χαρακτήρα σου και την προσωπικότητα σου. Εφόσον επιλέγεις χρώματα εσωτερικού χώρου με βάση την αυθεντικότητα σου, τότε είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα νιώθεις οικεία στο χώρο για το υπνοδωμάτιο που έχεις δημιουργήσει και θα απολαμβάνεις στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Τα πλαστικά χρώματα είναι αυτά που χρησιμοποιούνται κυριως για τη βαφή χώρων εντός του σπιτιού σου. Επόμένως είναι και τα κυριότερα χρώματα εσωτερικού χώρου και για το υπνοδωμάτιο σου. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι διαλύονται σε νερό με αραίωση περίπου στο 10 %.

Επίσης παρουσιάζουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  1. Είναι φιλικά πος το περιβάλλον
  2. Έχουν υψηλή αντοχή
  3. Είναι εύκολα στη χρήση
  4. Μεγάλη αντοχή σε καταπονήσεις
  5. Καλύπτουν μεγάλο μέρος του τοίχου με χρησιμοποίηση μικρών ποσοτήτων
  6. Δεν περιέχουν καμία τοξική ουσία

Τα καλύτερα πλαστικά χρώματα εσωτερικού χώρου της αγοράς θα τα βρείτε εδώ και παρακάτω παρουσιάζονται τα κύρια προϊόντα.

7 χρώματα που θα ανανεώσουν το δωμάτιό μου

1) CHIEF ΠΛΑΣΤΙΚΟ ECO

Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός σε χρώματα εξωτερικού χώρου δίνει μια νησιώτικη πνοή στη μονοκατοικία σου. Μπορείς να βάψεις λευκό τον εξωτερικό τοίχο και τα υπόλοιπα μέρη της μονοκατοικίας με το υπέροχο γαλάζιο. Αυτός ο συνδυασμός δίνει ένα υπέροχο καλοκαιρινό τόνο στη κατοικία σου.

2) SMALTOPLAST EXTRA

Ένα ακόμα χρώμα που ανήκει στα οικολογικά χρώματα εσωτερικού χώρου. Χρησιμοποιείται για τις ίδιες κατηγορίες βαψίματος με το προηγούμενο, δηλαδή το βάψιμο τοίχων, σοβάδων και γυψοσανίδων.

3) SMALTOPLAST EXTRA SILK ECO

Είναι ένα απο τα πλαστικά χρώματα εσωτερικού χώρου που ενδείκνυται για βελουτέ ματ φινίρισμα. Κατά τα άλλα έχει τις ίδιες εφαρμογές με το Smaltoplast Extra.

4) VITEX CLASSIC

Από τα πιο ποιοτικά χρώματα εσωτερικού χώρου που θα βρεις στην αγορά. Αποτελείται από ένα σύμπλεγμα συμπολυμερών ρητινών PVA-VEOVA, το οποίο του δίνει μεγάλη αντοχή ενώ καλύπτει με μικρές ποσότητες μεγάλο μέρους του τοίχου.

5) VITEX ECO

Τα συγκεκριμένα πλαστικά χρώματα εσωτερικού χώρου χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους αντιμικροβιακή δράση και είναι πιστοποιημένα με το Οικολογικό Σήμα της Ευρωπαικής Ένωσης.

6) VITEX SATIN ECO

Ανήκουν και αυτά στα οικολογικά χρώματα εσωτερικού χώρου που είναι πιστοποιημένα με το Οικολογικό Σήμα της Ευρωπαικής Ένωσης. Η μόνη τους διαφορα με την προηγούμενη κατηγορία είναι ότι έχουν σατινέ απόχρωση.

7) VITO ECO ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Για το τέλος παρουσιάζονται τα πλαστικά χρώματα εσωτερικού χώρου VITO ECO ΠΛΑΣΤΙΚΟ που είναι για γενική χρήση. Το χαρακτηριστικό τους είναι η εξαιρετικής ποιότητας και λεία ματ επιφάνεια που δίνουν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies