5 βήματα για να βάψετε με χρώματα εσωτερικού χώρου

1.
Χρώματα εσωτερικού χώρου, βήμα πρώτο: Χρησιμοποιήστε είτε μια βούρτσα με συνθετικές τρίχες υψηλής ποιότητας που έχει το κατάλληλο μέγεθος για το έργο ή έναν σύντομο κύλινδρο μαλλί για το καλύτερο φινίρισμα σε λείες επιφάνειες. Επιλέξτε έναν κύλινδρο με μεγαλύτερο μήκος υπνάκου για ανάγλυφες επιφάνειες για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη και πλήρη κάλυψη.

2.
Χρώματα εσωτερικού χώρου, βήμα δεύτερο: Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να βάψετε γωνίες, άκρες και περιοχές που δεν είναι προσβάσιμες με ρολό. Αποφύγετε την υπερφόρτωση της βούρτσας με μπογιά, η οποία μπορεί να προκαλέσει σταγόνες και πιτσιλιές. Στη συνέχεια, προχωρήστε στη χρήση ενός κυλίνδρου, φροντίζοντας να είναι γεμάτο με χρώμα και απλώνοντάς τον στον τοίχο δουλεύοντας διαγώνια και χρησιμοποιώντας ομοιόμορφες πινελιές, καλύπτοντας περιοχές περίπου 1-2 m κάθε φορά για να διατηρείται μια υγρή άκρη.

3.
Χρώματα εσωτερικού χώρου, βήμα τρίτο: Αφού εφαρμόσετε την πρώτη στρώση χρώματος τοιχοποιίας, θα πρέπει να την αφήσετε να στεγνώσει καλά πριν εφαρμόσετε τη δεύτερη στρώση, η οποία θα διαρκέσει από 4 έως 6 ώρες. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε ένα ολόκληρο τμήμα του τοίχου πριν σταματήσετε, έτσι ώστε το φινίρισμα να μην είναι μπαλωμένο και να μην μείνετε με μια γραμμή όπου το χρώμα έχει στεγνώσει.

4. Χρώματα εσωτερικού χώρου, βήμα τέταρτο: Ξεκινήστε να ζωγραφίζετε κοντά στην
κορυφή του τοίχου και κατεβείτε. Αυτή είναι μια καλή πορεία δράσης είτε σχεδιάζετε ένα
εσωτερικό χρώμα μπλοκ είτε σχεδιάζετε πιο ευφάνταστες ιδέες διακόσμησης τοίχου. Σε
εσωτερικούς χώρους όπως το σαλόνι και η κουζίνα μείνετε σε πιο απλά παραδοσιακά
μοτίβα αλλά σε χώρους όπως το υπνοδωμάτιο αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας.

5. Χρώματα εσωτερικού χώρου, βήμα πέμπτο: Για το καλύτερο φινίρισμα, κρατήστε τις
τελικές πινελιές όλες στην ίδια κατεύθυνση και μην ξαναπεράσετε ποτέ το χρώμα που
έχει ήδη αρχίσει να στεγνώνει. Αφού ολοκληρώσετε τη βαφή, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να καθαρίζετε σωστά τα πινέλα σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies