5 ιδανικοί συνδυασμοί με μπεζ χρώματα σαλονιού

Τα μπεζ χρώματα σαλονιού είναι εξαιρετικά δημοφιλή λόγω των ευέλικτων δυνατοτήτων τους. Όπως το λευκό, το μπεζ είναι ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει σχεδόν με οποιοδήποτε στυλ ή χρώμα μπορεί να φανταστεί κανείς. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ένα κατάλληλο μπεζ για το σπίτι σας. Επειδή το μπεζ έχει πολλούς διαφορετικούς τόνους, υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις του που μπορεί να μην ταιριάζουν πάντα με άλλους τόνους και χρώματα.

1.
Μπεζ χρώματα σαλονιού
σε τόνους από φυσικό ξύλο

Οι τόνοι του ξύλου μπορούν να ζεστάνουν την μπεζ χρωματική σας παλέτα. Αυτό το χρώμα έμφασης φέρνει μια φυσική νότα στο χώρο σας. Ο συνδυασμός του με ένα φυσικό πράσινο είναι η τέλεια δροσερή πινελιά για να εξισορροπήσετε τον χρωματικό σας συνδυασμό.

2.
Μπεζ χρώματα σαλονιού
σε φωτεινό ρετρό στυλ

Τα φωτεινά ρετρό χρώματα μπορούν να ζωντανέψουν το χρωματικό σας συνδυασμό. Τολμηρές αποχρώσεις του κόκκινου, του χρυσού και του πράσινου συνδυάζονται με το μπεζ για μια διασκεδαστική εμφάνιση.

3.
Μπεζ χρώματα σαλονιού
και αποχρώσεις του καφέ

Οι περισσότερες αποχρώσεις του μπεζ είναι μια αραίωση καφέ αποχρώσεων, καθιστώντας το καφέ το τέλειο χρώμα έμφασης για να προσθέσετε στο μπεζ σαλόνι σας. Διάφορες αποχρώσεις του καφέ θα δώσουν βάθος και διάσταση στο χώρο σας.

4.
Μπεζ χρώματα σαλονιού
και αποχρώσεις της μέντας

Για να προσθέσετε μια δροσερή απόχρωση στο σαλόνι σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα πράσινο σε απόχρωση μέντας. Ένα διακριτικό δροσερό χρώμα, το πράσινο της μέντας προσθέτει ένα διακριτικό χρώμα έμφασης στο μπεζ σαλόνι σας.

5.
Μπεζ χρώματα σαλονιού
για αισθητική παραλίας

Οι αποχρώσεις που θυμίζουν σκηνές παραλίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ζωντανέψετε έναν μπεζ χώρο. Η χρήση αποχρώσεων του μπλε, του πράσινου και των φωτεινών αποχρώσεων του ξύλου προσθέτει μια αίσθηση παραλίας στον μπεζ χώρο του σαλονιού σας. Παραλιακές πινελιές μια μίνι πρασινάδα με φοίνικες θα ολοκληρώσουν αυτήν την εμφάνιση.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies